joi, 28 martie, 2024

Astra Giurgiu – West Ham United 1-1

Distribuie:

Publicat:

Astra Giurgiu, campioana en-titre a Romaniei, a remizat, joi, pe teren propriu cu formatia engleza West Ham United, scor 1-1, in mansa tur a play-off-ului Europa League. Mijlocasul Mark Noble a deschis scorul in minutul 45, din penalty. Atacantul Denis Alibec a egalat in minutul 83.

Astra: Lung – Vangjeli (Alibec 58′), Geraldo, Fabricio, Junior Morais – Seto, Sapunaru, Lovin – Ionita (Florea 85′), Niculae, Teixeira (Balaure 90+4′). Antrenor: Marius Sumudica.

West Ham: Randolph – Byram, Oxford, Ogbonna, Burke – Tore (Browne 75′), Noble, Obiang, Antonio – Calleri (Collins 63′), Valencia (Carroll 62′). Antrenor: Slaven Bilic.

0-1: Sapunaru face hent in propriul careu, iar arbitrul indica punctul de la 11 metri. Noble transforma fara emotii penalty-ul, cu un sut pe centrul portii la semiinaltime.

1-1: Alibec reuseste sa restabileasca egalitatea cu un sut puternic de la marginea careului de 6 metri. Atacantul primeste mingea dupa o lovitura de colt executata de Teixeira si se intoarce cu adversar in spate, iar sutul sau este extrem de puternic.

Cartonase galbene: Sapunaru 44′, Vangjeli 56′, Alves 69′, Alibec 84′ / Byram 41′, Oxford 78′, Antonio 90′.

Cartonase rosii: -.

Arbitri: Artur Soares Dias, Rui Tavares, Paulo Soares; rezerva: João Pinheiro (toti din Portugalia).

Observator: Raymond Ellingham (Tara Galilor).

Stadion: “Marin Anastasovici”, Giurgiu.

Meciul retur va avea loc joi, 25 august, de la ora 21.45, la Londra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img