joi, 18 aprilie, 2024

ATAC DUR! “Vei sta in continuare in fotoliile manjite de SANGELE colegilor nostri!”

Distribuie:

Publicat:

La nici o zi dupa condamnarea unui afacerist turc la 23 de ani de inchisoare pentru uciderea unui politist, un alt om al legii avea sa devina victima in timpul serviciului. Agentul sef Vezeteu Constantin Sorin a fost omorat de un individ pe care il amendase deoarece calatorise cu trenul fara bilet.

Sindicatul Politistilor Europeni EUROPOL 
atrage atentia ca deseori politistii isi desfasoara activitatea singuri si fara niciun fel de protectie, fiind ”carne de tun in fata unor dezaxati, bolnavi psihici, interlopi, boschetari”.

”Suntem condusi si „menegeriati” de analfabeti juridici, de sefi cu prea putini neuroni si de sefi care trimit colegii la moarte sigura, doar sa fie ei acoperiti ca „stapanesc situatia operativa”. (…)Riscurile la care sunt expusi politistii din strada sunt amplificate de modul in care sefii organizeaza activitatea specifica, iar cei din conducerea MAI sau IGPR asista nepasatori cu mainile spre ceruri, ca Pontiu Pilat, ascunzandu-se in spatele unor mesaje formale de condoleante si „sustinere” a familiei”, transmite Sindicatul Politistilor Europeni EUROPOL.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img