joi, 28 martie, 2024

Atac virulent al fostului primar general al Capitalei – Probele prezentate de Firea care i-ar sustine ipoteza fraudei masive

Distribuie:

Publicat:

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a vorbit la RomâniaTv despre o pretinsă fraudă la alegerile locale din Capitală. Aceasta a explicat că sunt persoane dar și documente ce ar dovedi susținerile sale.

„Am știut să câștig alegeri cu modestie și știu să pierd cu demnitate. În urma furtului masiv diferența nu e mare între mine și cel care a câștigat.

Lumea s-a temut să mai vorbească. Trebuie să se afle adevărul.

Ne vin din ce în ce mai multe informații. Nu doar de la Sectorul 1. Am verificat procesele verbale de la toate sectoarele. Procese verbale semante în alb.

Procese verbale scrise cu pixul si apoi îngroșate cu carioca.

Mai nou, de la avocații ce lucrează acum pentru aflarea adevărului aflăm că au fost clone ale softului ce au făcut posibil ca persoane bine înșurubate. să modiifice cifre pentru primar general și pentru primari de sectoare.

Cui folosesște acest furt? E simplu. Actualei puteri politice care a vrut și preșidenția, și capitala, si primăriile.

Noi am depus mai multe plângeri iar cei ce știu ar trebui să spună tot ceea ce cunosc. Acum le este frică, intervine teama.

Eu am adus și acum foarte multe dovezi, uitațoi, procese verbale modificate, cifrele, și cum e posibil ca modificările să fie doar acolo unde mă vizează pe mine.

Sunt zeci de mii de voturi aruncate la coș. Eu am pierdut cu 30.000 de voturi”, a afirmat Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img