vineri, 29 martie, 2024

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE cu avionul Ryanair care s-a umplut de fum, deasupra Bucurestiului: ‘Aoleo, mama, murim aici’

Distribuie:

Publicat:

Au fost momente de groază într-o aeronava a companiei Ryanair, marți la prânz! Avionul a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12 după ce a survolat o oră Bucureștiul. Avionul și-a amânat decolarea cu trei ore. Pasagerii spun că la bord au fost degajări de fum.

Conform imaginilor video din interiorul avionului, oamenii erau panicați, iar femeile plângeau. ”Mamă, murim aici!”, se aude vocea unei femei, în hohote de plâns.

Un avion Ryanair a decolat la 10:56 spre Londra, decolarea fiind programată inițial la 6:40. După decolare a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma combustibil. În aeronavă se aflau 169 de pasageri.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook, că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Cauza degajării de fum, comunicată de pilot pasagerilor, ar fi fost varsarea lichidului de degivrare peste un grup electric care ulterior a luat foc în timpul zborului, a explicat unul dintre pasageri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img