joi, 25 aprilie, 2024

Atentie la banalele dureri articulare! Pot anunta o boala extrem de grava

Distribuie:

Publicat:

Cancerul este boala care capata cele mai urate si neasteptate forme. Aceasta afectiune afecteaza milioane de persoane si nu tine cont de nimeni. În ultima vreme tot mai multi copii si tot mai multe femei cad prada cancerului. Îti prezentam cateva simptome care anunta boala, semne la care cu siguranta nu te-ai fi asteptat.

1. Tusea frecventa poate fi semnul cancerului la plamani, la gat sau la laringe. Persoanele care tusesc în mod neobisnuit si au febra doar în urma episoadelor de tuse severa e bine sa îsi faca analizele amanuntit.

2. Sangerîrile menstruale dupa menstruatie reprezinta un alt semnal de alarma care anunta instalarea cancerului. Cand sangerarile au loc constant în afara episoadelor ciclului menstrual e posibil ca femeile sa se confrunte cu cancer ovarian ori alte forme necunoscute ale bolii.

3. Febra constanta. Leucemia este un tip de cancer care se dezvolta în maduva osoasa. Celulele sangelui sunt atacate, producandu-se globule albe în mod excesiv.

4. Pierdere necontrolata în greutate. Scaparea de kilogramele în plus este visul oricui, însa cand pierderea kilogramelor se produce fara ca o persoana sa urmeze o dieta sau sa faca sport, e un semnal evident ca anumite organe precum pancreasul sau stomacul sufera.

5. Durerile articulare pot aparea ca urmare a unei pozitii inconfortabile adoptate ore în sir, dar pot anunta si instalarea cancerului osos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img