marți, 23 aprilie, 2024

Atentie! Limbaj EXPLICIT! IMAGINI interzise MILIONARILOR! Totul a fost filmat intr-o zona vanata de cei cu dare de mana din Iasi!

Distribuie:

Publicat:

O mana de oameni care si-au facut case intr-o zona buna a Iasului au ajuns sa-si blesteme zilele • Un drum arata ca dupa razboi, iar noroiul ajunge si pana la jumatate de metru • Cand vine vorba despre responsabilitate, aceasta este plasata dintr-o parte in alta, iar localnicii se aleg doar cu o caruta de nervi • Ieri, un bebelus a stat zeci de minute intr-o masina blocata in noroi

 

Fundac Paun, Iasi, inceput de 2019. Cine s-ar gandi ca in zona Bucium, o zona preferata de cei cu dare de mana, s-ar trai ca pe la inceputul anului 1800, printr-un uitat catun. Ei bine, asta este realitatea. O zi din viata "VIP-urilor" (asa cum este numita o mana de oameni simpli din Fundac Paun, desigur, sarcastic vorbind) incepe in zori, cu cizme de cauciuc si cu un nedorit slalom printre valuri de noroi.

Ieri, aproape de orele pranzului, doi parinti din zona respectiva au pornit intr-o adevarata aventura, deloc dorita. Si-au urcat bebelusul de doua luni in masina si au vrut sa ajunga la medic cu cel mic. La cativa metri de casa, drumul lor s-a oprit, iar masina le-a fost inghitita de noroi.

Imaginile surprinse de reporterii BZI sunt un martor de necombatut. Odata ramasi blocati, capul familiei, Chirila Marius, a pus mana pe telefon si a cerut ajutor. Intai a sunat la 112 si a solicitat ajutorul pompierilor pentru a fi scos din noroi. Mai apoi, a sunat la Primaria Iasi pentru a spune cele intamplate, iar intr-un final a batut la portile vecinilor pentru a iesi din bucluc.

Zeci de solicitari

Daca am spune ca acesti oameni din zona Fundac Paun sunt revoltati, am folosi un termen prea bland. Ceea ce simt ei este o combinatie intre furie, ciuda, mila, neincredere, suspiciune si tot felul de strari greu de descris in cuvinte. Nu sunt insa deloc de condamnat. Drumul de care se folosesc in fiecare zi se transforma dupa fiecare ploaie sau ninsoare intr-un teren dificil de strabatut pana si de un tractor.

De-a lungul timpului, acesti oameni spun ca au facut zeci de solicitari catre primaria Iasi pentru a fi rezolvata aceasta problema si spun ca au pus inclusiv mana de la mana pentru a imbunatati starea acestui drum.

Chiar daca este greu de crezut, acesti oameni sunt discriminati. Motivul? Totul este cat se poate de clar si de simplu. Nu au lumina, nu au canalizare, nu au apa curentasi nu au drum.

Totusi, stau intr-o zona ravnita de milionarii Iasului care isi doresc proprietati in zone ferite de ochii trecatorilor. Cum s-a ajuns la o asemenea situatie este greu de spus. Ceva probleme birocratice, putina influenta din partea unora si tot asa. Asta spun o parte din familiile care locuiesc in aceasta zona.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img