joi, 28 martie, 2024

Atletismul vasluian are parte de un debut excelent in competitiile de sala

Distribuie:

Publicat:

@Performante notabile la Memorialul ”Dorin Melinte”

Sportivele pregatite de profesoarele Viorica Pintilie si Elena Bogos au iesit din nou in evidenta. De aceasta data, vasluiencele, componente ale Liceului cu Program Sportiv (LPS), s-au remarcat la Memorialul ”Dorin Melinte”, de unde s-au intors cu opt medalii, din care una de aur, trei de argint si patru de bronz.

La junioare II, Izabela Spiridon a bifat doua rezultate notabile. Atleta a obtinut medalia de argint la 3.000 m, iar la proba de 1.500 m a urcat pe treapta a treia a podiumului.
Eleva profesoarei Viorica Pintilie a fost extrem de emotionata la festivitatea de premiere, unde a dat mana cu fosta mare atleta a Romaniei, Doina Melinte.

Cristina Balaur a surprins intreaga asistenta, inclusiv pe antrenoare, urcand pe cea mai inalta treapta la 800 m, obtinand medalia de aur la junioare III. Tot la aceeasi categorie de varsta, Cristina Balaur a mai obtinut bronzul la 1.500 m.

Interesant este faptul ca la 800 m intreg podiumul a fost vasluian. Pe locul doi s-a clasat Maria Blanaru, iar bronzul l-a obtinut Andreea Morariu.

Cristina Blanaru a fost a treia la 1.500 m, junioare III, iar Gabriela Buzdugan a obtinut medalia de argint la 3.000 m.

”Sunt rezultate de exceptie. Toate fetele au concurat foarte bine, imbunatatindu-si timpii, ceea ce ne da incredere pentru competitiile viitoare. Un gand aparte pentru Maria Blanaru, Cristina Balaur si Gabriela Buzdugan, care s-au intrecut pe ele, avand evolutii exceptionale. De remarcat faptul ca sportivele sunt Copile 1, iar performantele sunt obtinute la junioare III. Sincere felicitari”, a spus Viorica Pintilie.

La Memorialul ”Dorin Melinte”, LPS Vaslui le-a mai avut in concurs pe Georgiana Nedelea (1.500 m, 3.000 m), Ionela Virlan (3.000 m), Ionela Lungu (1.500 m, 3.000 m), Teodora Artene (1.500 m, 3.000 m), Elena Ciulei, Stefania Andrei, Andreea Murgu, Madalina Baciu, Ana Maria Picincu, Paula Buzdugan, Denisa Mihoci si Ana Maria Ciuhodaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img