joi, 28 martie, 2024

Au aparut imaginile cu fiica lui Florin Salam, dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Betty si iubitul ei au anuntat pe toata lumea

Distribuie:

Publicat:

Betty Salam si iubitul ei, Catalin, au o relatie foarte frumoasa de mai bine de doi ani. Cei doi petrec foarte mult timp impreuna si se sustin reciproc. In urma cu putin timp, fata lui Florin Salam a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii de la manastire.

Cei doi s-au decis sa isi ia o mini vacanta si au mers la Manastirea Prislop sa se roage la mormantul lui Arsenie Boca. ,,Ma rog pentru tine (Catalin Visinescu)’’, a scris vedeta la una dintre fotografii.

Betty si iubitul ei, Catalin, la Manastirea Prislop.
Betty Salam a avut o perioada in care pierduse controlul asupra kilogramelor ei, insa acum adolescenta e tare fericita ca a reusit sa scape de surplusul de greutate fara sa fie nevoita sa se infometeze.

Artista a marturisit ca nu a tinut nicio dieta pentru a slabi, insa are un stil de viata alimentar care se bazeaza pe consumul de apa si de fructe. „Nu am tinut nicio dieta, mananc. Sunt mereu intrebata, dar, spre exemplu, de dimineata, mananc rodie, beau apa foarte multa. Nu prea le am cu fructele, dar mananc rodie”, a declarat Betty Salam.

In urma cu cateva zile, s-a spus ca e gravida!

Povestea de dragoste frumoasa dintre Betty Salam si iubitul ei, Catalin, ii face pe multi sa uite ca e doar o adolescenta si sa viseze deja la momentul in care artista va deveni mamica. In urma cu cateva zile, s-a speculat chiar ca fata cea mare a lui Florin Salam ar fi gravida.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img