marți, 16 aprilie, 2024

Au devenit prietene pe masa de operatie. O afectiune grava le-a apropiat pe cele doua fete

Distribuie:

Publicat:

Povestea impresionanta a unei tinere careia i-a fost donat un rinichi din partea unei straine de pe Facebook. De atunci au devenit cele mai bune prietene

O tanara de 30 de ani din Londra, Louise Sach, a fost diagnosticata cu insuficienta renala si a cautat disperata un donator prin intermediul Facebook-ului. 

Dupa ce si-a scris povestea pe reteaua sociala, Louise a primit o veste nemaipomenita. O alta tanara, Kayleigh Wakeling, din Baldock, Marea Britanie a fost extrem de impresionata si a hotarat sa-i doneze un rinichi. 

„Am vazut postarea lui Louise pe pagina unui prieten. Nu auzisem pana atunci de donatori altruisti, dar aveam varste similare si m-am gandit, daca era vorba de mine sau de cineva din familia mea? 

Aveam aceeasi grupa de sange cu Louise, 0 pozitiv, asa ca am cautat pe internet sa vad daca pot avea o viata normala cu un singur rinichi si din tot ce am citit reiesea ca voi putea”, a povestit Kayleigh, potrivit Mirror. 

Cele doua fete au inceput sa vorbeasca timp de o saptamana si s-au imprietenit rapid. „Nu a fost nicio ezitare, am avut incredere in ea cu pretul vietii mele”, a spus Louise. 

Louise a fost supusa interventiei medicale, care s-a dovedit a fi un succes. De atunci vorbeste cu donatoarea ei zilnic si se inteleg de minune. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img