sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Au fost prinsi inca doi suspecti in cazul incidentului din Focsani, soldat cu patru morti

Distribuie:

Publicat:

Doi barbati suspecti in cazul incidentului din Focsani, in urma caruia patru persoane au fost ucise, au fost prinsi de politisti si retinuti pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor calificat.

Doi barbati cu varsta de 17, respectiv 28 de ani, suspecti in cazul de omor calificat din noaptea de 27 spre 28 iunie din municipiul Focsani, au fost prinsi si transportati la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea“, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJVrancea. O femeie si trei barbati au decedat, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui conflict spontan izbucnit intre doua familii dintr-un cartier al municipiul Focsani. Potrivit anchetatorilor, membrii celor doua familii, pe fondul unor conflicte mai vechi, si-au adresat injurii, dupa care au inceput sa se loveasca intre ei, cu bate, topoare si cutite.

“Din probatoriul administrat in cauza, a reiesit existenta unor date certe cu privire la aplicarea unor lovituri directe asupra victimelor de catre inculpatii Mustafa Argint, Mustafa Marian (zis Mamu), Mustafa Remus (nepotul lui Mustafa Argint), Mustafa Remus (fiul lui Mustafa Argint, zis Mamutu), iar cu privire la inculpatii Mustafa Ciprian, Mustafa Bogdan zis SchiopuMustafa Remus, zis Maca si MihaiMarcel exista date referitoare la implicarea lor in incaierarea ce a avut loc, fara a se putea stabili, insa, pana la acest moment al procesului, loviturile concrete date de fiecare dintre acestia fiecarei victime”, se arata intr-un comunicat de presa remis de Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img