marți, 23 aprilie, 2024

Au inceput lucrarile la o nouă cresa, în Barlad!

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de circa o săptămână, au fost demarate lucrările la Proiectul „Construire și dotare creșă trei grupe în Municipiul Bârlad”.

Noua unitate de învățământ va fi amplasată pe strada Mircea cel Bătrân, la numărul 88. Numai în ultimele zile, au fost desfășurate ample lucrări de decopertare și pregătire a terenului pentru fundație.
„Zona de sud-est a municipiului, în special cea din cartierele Mihai Eminescu și Deal II, este într-o continuă dezvoltare. Foarte multe familii tinere s-au mutat aici, motiv pentru care venim în întâmpinarea acestora și vom ridica din temelii o nouă creșă cu trei grupe, orașul fiind deficitar în această privință. Am convingerea că lucrările se vor desfășura în condiții normale, astfel încât peste un an investiția să poată fi dată în folosință, cu tot cu dotări”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Valoarea toatală a proiectului este de 2,6 milioane lei, din care peste 2 milioane lei au fost atrași prin Progranul Național de Dezvoltare Locală. Termenul de execuție este de 12 de luni, de la data eliberării ordinului de începere a lucrărilor, respectiv 02.09.2020.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img