vineri, 29 martie, 2024

Au petrecut la nunta si au plecat fara sa plateasca. Paguba data de o familie de romani in Spania

Distribuie:

Publicat:

O familie de romani a organizat o nunta intr-un local din orasul spaniol Viveiro (provincia Lugo), dar dupa terminarea evenimentului membrii acestei familii au plecat fara sa achite localului o factura de peste 8.000 de euro si sunt de negasit.

Politia spaniola a cerut ajutor international pentru a-i localiza, scrie publicatia La Vanguardia, conform Agerpres.

Familia ginerelui negociase pretul cu localul, fiind convenit sa plateasca un avans de 1.500 de euro inaintea nuntii si 8.266 la terminarea petrecerii.

Conform presei locale, nunta desfasurata pe 9 mai nu a dus lipsa de lux, inclusiv rochia miresei fiind impodobita cu pietre Swarovski. Mai mult, au apelat chiar la un avion privat pentru a aduce un faimos artist roman care sa insufleteasca petrecerea.

Cei circa 200 de invitati au baut, au mancat si au petrecut pana dimineata, iar cand a venit ora cand au trebuit sa elibereze localul fratele ginerelui a promis ca va achita factura a doua zi, motivand ca nu poate plati pe moment intrucat tatal sau are probleme de sanatate. Ziua urmatoare membri ai familiei au venit acolo cu aceeasi scuza pentru a nu plati, apoi au disparut si nu se mai stie nimic de ei.

Dupa zece zile de asteptare, timp in care localul a incercat in zadar sa-i contacteze la numerele de telefon lasate, a fost sesizata politia spaniola, care la randul ei a cerut ajutor international pentru localizarea in Spania, Romania sau intr-o alta tara a membrilor acelei familii acuzati de escrocherie.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img