joi, 25 aprilie, 2024

Au trecut doi ani de la disparitia Luizei Melencu. Ce s-a intamplat in ultimele orele cu tanara rapita de Gheorghe Dinca

Distribuie:

Publicat:

Mâine, 14 aprilie, se vor împlini doi ani de la dispariția Luizei Melencu, una dintre cele două tinere răpite de Gheorghe Dincă. 

Doi ani de la dispariția Luizei Melencu

În data de 14 aprilie 2019, Luiza Melencu a fost dată dispărută, după ce Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie, în drumul său spre casă.

Aceasta a mers să scoată bani trimiși de la mama sa de la un bancomat, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic despre ea.

Potrivit informaților din anchetă, tânara de 18 ani ar fi fost ținută în casă timp de mai multe zile, violată și arsă într-un butoi de monstrul din Caracal. 

Dispariția a fost aflată în momentul în care o altă tânără a fost răpită de criminal. Alexandra Măceșanu a reușit să sune la numărul de urgență și să alerteze autoritățile. Din păcate, până în momentul în care oamenii legii au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă a fost prea târziu, minora dispăruse. 

”După mediatizarea cazului Alexandrei Măceșeanu am aflat și noi că Luiza a fost luată de Gheorghe Dincă, un om care a declarat că a omorât-o atât pe fiica mea, cât și pe Alexandra”, spunea Monica Melencu la acea vreme.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img