miercuri, 24 aprilie, 2024

Au ucis un roman de 21 de ani in Anglia! Este cutremurator cine sunt criminalii

Distribuie:

Publicat:

Un baiat de doar 21 de ani a fost ucis cu sange rece in Anglia. Acesta era roman, se numea Razvan Sirbu si locuia intr-un cort intr-o padure.

Tulburator este faptul ca cei gasiti vinovati pentru unciderea lui Razvan Sirbu sunt doi adolescenti, care dupa comiterea cumplitului fapt au incercat sa isi ascunda urmele.

Trupul neinsufletit al tanarului ucis a fost gasit de o persoana care isi plimba cainele, iar la autopsie mediicii legisti au descoperit ca aceasta a murit in urma mai multor fracturi craniane si faciale.

Potrivit presei straine, unul dintre criminali a motivat ca a comis acest gest pentru ca i s-a parut amuzant.

Un reprezentant al Politiei din Kent a declarat:  „A fost un atac nemilos impotriva unui tanar care nu s-a putut apara. Razvan Sirbu a fost subiectul unui atac oribil, care nu a fost provocat. A fost batut in mod repetat si ranit grav. Investigatia a scos la lumina ca si alti suspecti au fost implicati in crima, dar din cauza refuzului lor de a admite ce au facut nu vom afla niciodata de ce l-au atacat.”

Charlie White si Alex Macdonald au fost gasiti vinovasi. Totodata, a fost pus sub acuzare si un al treilea suspect, James Buckley.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img