vineri, 29 martie, 2024

Autocamion in flacari pe DN 24 D

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui  a intervenit pe Drumul National 24 D, in dreptul localitatii Codaesti, in cursul serii trecute, in jurul orelor 2101, cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma de medie capacitate pentru stingerea  unui incendiu care se manifesta la un autocamion ce transporta 20 de tone de seminte de floarea soarelui.

La sosirea echipajului de pompieri, in urma recunoasterii,  s-a constatat ca incendiul se manifesta cu violenta la capul tractor, riscand  extinderea la remorca tractata, in care se aflau aproximativ 20 de tone de seminte de floarea soarelui.

In continuare, s-a actionat, impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Codaesti pentru localizarea si lichidarea incendiului. Circulatia rutiera a fost blocata pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 20 de minute.

In urma evenimentului nu s-au inregistrat victime, pagubele limitandu-se la  elementele de constructie ale cabinei din partea dreapta, componente ale instalatiei electrice si de tapiterie din interiorul acesteia iar cauza probabila care a putut genera incendiu a fost aprinderea prin efect termic a unor scurgeri de lichide combustibile.

Datorita interventiei prompte a profesionistilor pentru situatii de urgenta a fost  protejata si salvata remorca tractata impreuna cu incarcatura si limitata degradarea capului tractor.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img