marți, 23 aprilie, 2024

Autoritatile barladene au descoperit persoanele care au vandalizat pomii de pe strada Petru Rares – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Urmare a masurilor dispuse, acum doua zile, de catre primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, lucratorii Politiei Locale Barlad au reusit sa ii identifice pe autorii actelor de vandalism petrecute pe strada Petru Rares, unde au fost rupti mai multi copaci ornamentali.

Astfel, demersurile politistilor locali au dus la intocmirea unei plangeri prealabile pe numele a trei tineri din localitate, din care un minor (17 ani) si doi majori (unul de 19 ani iar celalalt de 21 de ani). Doi dintre ei au fost surprinsi, luni, 17 februarie, in jurul orei 22.30, chiar in timp ce rupeau sapte arbori ornamentali. Documentele intomite de politistii locali, impreuna cu o sesizare de identificare a celui de-al treilea autor precum si o plangere pentru comiterea infractiunii de distrugere, vor fi depuse la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad. Totodata, organelor de ancheta li s-a solicitat si demararea de cercetari pentru identificarea autorilor unei fapte similare petrecuta, in seara zilei de 13 februarie, pe aceeasi strada.

„Dupa cum am anuntat de acum cateva zile, asemenea atitudini nu vor mai fi tolerate deloc. Acesti indivizi isi bat joc de toti oamenii onesti ai acestui oras, prin faptele lor. Vreau sa fiu cat se poate de clar: oricine va mai atenta la bunurile publice va fi identificat, mai devreme sau mai tarziu! Pe langa faptul ca dispunem de camere de supraveghere din ce in ce mai multe si in tot mai multe zone, am constatat o revolta din partea localnicilor, care, scandalizati de asemenea atitudini anticivice, se ofera sa ne ajute, ori de cate ori se petrec asemenea lucruri”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img