sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Autorul crimei din Bascov a fost prins. Bărbatul de 53 de ani și-a omorât familia și avea probleme psihice

Distribuie:

Publicat:

Autorul crimei care a surprins o țară întreagă a fost prins în urmă cu doar câteva momente de către oamenii legii din județul Argeș. Potrivit primelor informații, criminalul și-a ucis membrii familiei: sora, părinţii, fratele şi nepoata, în vârstă de 5 ani. De asemenea, bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Noi informații cu privire la crima șocantă care a îndoliat o țară întreagă. Autorul crimei este un bărbat în vârstă de 53 de ani. Și-a înjunghiat sora, părinţii, fratele şi nepoata până când aceștia au decedat.

Autorul crimei din Bascov a fost prins

Totul a pornit cu un apel la 112, atunci când un alt membru al familiei a anunțat polițiștii că a ajuns acasă și că și-a găsit familia fără suflare. Soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socrii și un cumnat erau morți în casă.

La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp mai multe echipaje de poliție și de prim-ajutor, însă cadrele medicale de specialitate nu au mai putut face nimic pentru a salva victimele și au declarat decesul.

Autorul crimei, bărbatul, în vârstă de 53 de ani este cunoscut cu afecțiuni psihice. Sora agresorului este asistenta la spitalul Militar, iar soțul ei medic la spitalul militar, potrivit Antena3.ro.

Criminalul a fost prins într-o pădure din apropiere

La scurt timp după apelul la 112, oamenii legii l-au găsit pe principalul suspect în acest caz într-o pădure situată în apropierea casei.

Conform aceleiași surse, criminalul în vârstă de 53 de ani din Bascov se află acum în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Cele cinci victime au prezentat mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului.

”În ziua de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socrii și un cumnat), decedați, înjunghiați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice”, au transmis oamenii legii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img