vineri, 29 martie, 2024

Autoturism căutat în Germania descoperit de poliţiştii de frontieră ieşeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes Benz, care figura ca fiind bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

În data de 13 iunie, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetăţean ieşean, în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz E320, cu numere de înmatriculare specifice Germaniei, an de fabricaţie 2000.

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania. „ declara Mihaela Denis Lazar din cadrul I.T.P.F. Iaşi

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, iar autoturismul, în valoare de 10.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img