vineri, 29 martie, 2024

Autoturism cu numere false de înmatriculare, depistat de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti  efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român depistat la volanul unui autoturism pe care erau aplicate numere false de înmatriculare.

În data de 28 aprilie, în jurul orei 21.45, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe DN 24D, pe raza localității de frontieră Băleni – judeţul Galați, un autoturism ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare provizorii, condus de un gălăţean în vârstă de 31 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că numerele de înmatriculare în cauză au fost atribuite unui alt autoturism. „ declara comisarul sef de politie Lazar Denis din cadrul I.T.P.F. Iaşi

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img