vineri, 19 aprilie, 2024

Autoturism lovit de tren astazi dimineata in municipiul Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: În această dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/deblocare și echipaje specializate la un accident produs în municipiul Vaslui,  la trecerea la nivel cu calea ferată din zona depozitelor Dixman, în municipiul Vaslui. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. 
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat, după ce a fost lovit de un tren. Conducătoarea auto era blocată în interior, în stare de seminconștiență. Pompierii militari au procedat la deblocarea și extragerea victimei, concomitent cu acordarea primului ajutor medical.  După extragere, victima a fost predată echipajului medical de pe ambulanța SAJ Vaslui. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Stirea initiala :  Un eveniment care putea avea urmari tragice s-a petrecut la prima ora a zilei de joi, 13 ianuarie, la trecerea cu calea ferata de la IRTA Vaslui . Un autoturism a fost lovit in plin de un tren . O femeie se afla la volanul autoturismului si se pare ca a ignorat semnalele luminoase si acustice din zona . In zona respectiva a fost alocata si o ambulanta de tip C2 din cadrul SAJ . Traficul a fost blocat mai multe zeci de minute .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img