marți, 16 aprilie, 2024

Autoturism Toyota cautat in Italia, depistat la P.T.F. Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit lucrare penala unui tanar care a fost depistat transportand pe remorca unui camion un autoturism ce figura in bazele de date ca”bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de Italia.

“In ziua de 16 octombrie, in jurul orei 15.00, la P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, Gheorghe C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 27 de ani. Acesta conducea un ansamblu de autovehicule format din camion si remorca, pe care transporta un autoturism marca Toyota – RAV 4, an de fabricatie 2011, fara placute cu numar de inmatriculare.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuavnt din cadrul S.T.P.F. Vaslui

 Existand suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului transportat, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca  mijlocul de transport figureaza in bazele de date ca „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de autoritatile din Italia in luna februarie a acestui an.

Cu privire la aspectele constatate, Gheorghe C. a declarat ca are calitatea de angajat al unei firme de transport din R. Moldova, si nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este cautat de autoritatile italiene.

Politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img