joi, 18 aprilie, 2024

Autoturisme cu I.T.P. fals, depistate în trafic de polițiștii de frontieră hușeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră hușeni efectuează cercetări în privinţa a doi bărbați care au prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismele pe care le conduceau.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, N.T., cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în România.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un autoturism marca Mercedes E 320 CDI, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean român în vârstă de 30 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezilor efectuării inspecţiei tehnice periodice prezentate la control pentru autoturismele în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind false. „ declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img