vineri, 19 aprilie, 2024

Autovehicul cautat de autoritatile italiene, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera o autoutilitara cautata de autoritatile din Italia, pe care un tanar roman incerca sa o scoata din U.E.

In ziua de 31 mai, in jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul roman  Cosmin C., in varsta de 26 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din autoutilitara marca Man si semiremorca marca Schmitz, ambele inmatriculate in Romania.

“La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca autoutilitara in cauza figureaza in bazele de date ca „bun pentru folosirea ca proba in cadrul procedurilor penale”, alerta introdusa de autoritatile din Italia.Cu privire la aspectele constatate, Cosmin C. a declarat ca este angajat al firmei de transport  care are in proprietate autoutilitara si ca nu are cunostinta despre situatia juridica a acesteia. “declara Irina MIRICA- purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autovehiculul, in valoare de 40.000 lei, a fost retinut la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img