joi, 28 martie, 2024

Autovehicul cautat de autoritatile spaniole, depistat la P.T.F. Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera un autoturism marca Volkswagen Touran cautat de autoritatile din Spania, in vederea confiscarii.
Miercuri, 15 martie, in jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra in tara, Andrei D., cetatean roman si Republica Moldova, in varsta de 33 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, inmatriculat in R. Moldova.
“Existand suspiciuni cu privire la provenienta autovehiculului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca autovehiculul in cauza figureaza in bazele de date ca „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de autoritatile din Spania la data de 15.04.2016.: declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui
Cu privire la aspectele constatate, Andrei D. a declarat ca a achizitionat autoturismul in cauza la inceputul lunii martie, de la un conational si ca nu are cunostinta despre faptul ca autovehiculul este implicat in vreun litigiu.
Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autoturismul in valoare de 50.000 lei a fost retinut in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img