joi, 28 martie, 2024

Autovehicule radiate din circulatie, descoperite la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari fata de doi cetateni romani care au fost depistati conducand fiecare cate un autovehicul radiat din circulatie.
 
 *Duminica, 2 iulie, in jurul orei 06.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, Andrei J., cu  cetatenie romana si  Republica Moldova, in varsta de 43 de ani, conducand un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Lituania.

* In ziua de 30 iunie, in jurul orei 17.30, s-a prezentat, in acelasi punct de trecere a frontierei, pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Ion C., in varsta de 46 de ani, conducand un ansamblu auto format dintr-un cap tractor marca Scania inmatriculat in Elvetia si o semiremorca marca Schmitz inmatriculata in Germania.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele in cauza, politistii de frontiera au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturismul marca Volkswagen Passat a fost radiat din circulatie din data de 22.02.2017, iar semiremorca marca Schmitz din data de 25.10.2016.

Cu privire la cele constatate, barbatii au declarat ca nu aveau cunostinta despre faptul ca acestea figurau ca fiind radiate, respectiv ca nu au drept de circulatie.

 In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img