joi, 28 martie, 2024

Avertizare de ceata in mai multe judete din tara

Distribuie:

Publicat:

Ceata ingreuneaza traficul rutier din mai multe judete din tara. De asemenea, doua porturi au fost inchise de autoritati. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe foarte multe drumuri importante din tara circulatia rutiera se desfasoara dificil, in conditii de vizibilitate redusa, din cauza cetii dense.

Fenomenul este intalnit in Capitala, pe autostrazile A1 Bucuresti – Pitesti, A2 Bucuresti – Constanta, A3 Bucuresti – Ploiesti, A4 Ovidiu – Agigea si pe artere din judetele Constanta, Tulcea, Olt, Dolj, Dambovita, Calarasi, Bacau, Galati, Iasi, Vrancea, Arad, Bihor, Covasna, Brasov, Mures, Harghita, Sibiu si altele. Din cauza cetii dense, au fost inchise porturile Constanta Nord si Constanta Sud – Agigea.

”Pentru a preintampina producerea unor evenimente nedorite pe drumurile publice, conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste prudenta sporita la volan, sa adapteze viteza la conditiile meteo-rutiere, sa utilizeze in mod corespunzator sistemul de iluminare-semnalizare al vehiculului si sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img