sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Avocatul Poporului, SOMAT, sa demisioneze

Distribuie:

Publicat:

O petitie online prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strans in doua zile peste 77.000 de semnaturi. Petitia a fost initiata in urma cu patru luni, timp in care a strans doar sute de semnaturi, insa dupa ce  Victor Ciorbea a atacat joi la Curtea Constitutionala Legea 90/2001 care prevede ca pot fi membri ai Guvernului doar persoanele care nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in unul dintre cazurile de incompatibilitate, numarul de semnaturi a crescut exponential.

Amintim ca, din cauza acestei legi, Liviu Dragnea nu poate ocupa legal functia de premier, deoarece a fost condamnat definitiv in dosarul Referendumul

Domnule Ciorbea,

Suntem nemultumiti de felul in care va derulati activitatea, acordand foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati. Va cerem sa eliberati postul pentru cineva care pune interesul cetateanului pe primul loc.

Domnule avocat,

sunteti concediat!

De ce este important?

De cand ocupa functia de Avocat al Poporului, Victor Ciorbea s-a remarcat doar prin blatul evident pe care l-a facut cu toti cei ce sfideaza drepturile omului.

Cand au fost oameni calcati in picioare la Pungesti, nu a avut nicio apasare. Cand mii de persoane cu dizabilitati ar fi avut nevoie de implicarea sa, le-a intors spatele. Cand “scriitorii” din puscarii sau presedinti de partid certati cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat sa il ofere.

As putea continua lista nemultumirilor pana maine, dar chiar si atat e suficient pentru a ii cere demisia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img