vineri, 19 aprilie, 2024

Bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita de la Clejani pe stradă a fost prins. Are 38 de ani și

Distribuie:

Publicat:

Bărbatul care a atacat două femei pe stradă, dintre care una Margherita de la Clejani, cu un cuțit în timp ce se afla pe trotinetă, a fost prins în această seară. El a fost găsit în localitatea Vidra, județul Ilfov. Are 38 de ani și locuiește în București.

Bărbatul care ieri seara a atacat două femei în Capitală, în timp ce se afla pe trotinetă, a fost prins în această seară în localitatea Vidra din județul Ilfov. El se afla în trafic în momentul în care a fost oprit de polițiști, iar aceștia l-au condus pe agresor la sediul Serviciului Investigații Criminale pentru procedurile legale.

Bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita de la Clejani a fost găsit

În aceste momente agresorul este anchetat și știm până acum că bărbatul de pe trotinetă are vârsta de 38 de ani și locuiește în București. În ceea ce privesc cele două femei pe care ieri le-a înjunghiat în zona pieptului, una dintre ele e o adolescentă de 17 ani, care mergea pe jos pe Calea Victoriei, iar cea de-a doua este Margherita de la Clejani, fiica lui Ioniță și a Vioricăi.

Cântăreața a ajuns la spital seara trecută, acolo unde i s-au făcut investigații, la fel ca și în cazul celeilalte victime. Amândouă au avut mare noroc, căci rana a fost una minoră, însă părinții celor două au fost extrem de speriați deoarece viața copiilor lor a fost pusă în pericol.

În ceea ce o privește pe Margherita de la Clejani, tânăra de 31 de ani a refuzat spitalizarea, iar după ce a fost investigată de către medicii ea a plecat la sediul poliției, acolo unde a oferit declarații referitoare la această agresiune.

Ce a spus Viorica de la Clejani despre incident

Viorica de la Clejani a avut o reacție extrem de dură la adresa autorităților, iar ea susține că nimeni nu își face treaba în țară și că agresorii sunt ținuți liberi pe stradă. Cântăreața mărturisește că fiica ei a avut norocul să scape teafără, dar s-a speriat foarte tare.

”Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune”, a spus Viorica de la Clejani pentru Playtech.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img