joi, 18 aprilie, 2024

BĂTAIE la o petrecere cu 1.400 de participanți, în Germania: Mai mulți polițiști și petrecăreți au fost răniți

Distribuie:

Publicat:

Poliţia a intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a dispersa sute de persoane adunate pentru a participa la o petrecere în Augsburg şi pentru a le îndepărta de pe mai multe străzi ale oraşului din sudul Germaniei, în cadrul unei operaţiuni care a durat mai multe ore, conform unui purtător de cuvânt, relatează DPA.

Mai mulţi poliţişti şi petrecăreţi au fost răniţi în timpul operaţiunii, a precizat purtătorul de cuvânt, scrie agerpres.ro.

Aproximativ 1.400 de persoane s-au adunat să petreacă în centrul oraşului, iar atmosfera a devenit agresivă pe fondul consumului de alcool, a indicat poliţia adăugând că spre forţele de ordine au fost aruncate în mod repetat obiecte.

Poliţia a luat decizia de a evacua zona la ora 2:00 (00:00 GMT) după ce participanţii au refuzat elibereze zona, în pofida solicitărilor repetate.

În timpul operaţiunii, spre forţele de ordine au fost aruncate peste 200 de obiecte, inclusiv recipiente de sticlă. O ambulanţă a fost de asemenea lovită cu o sticlă care a spart parbrizul, notează DPA.

O persoană care a aruncat o sticlă a fost reţinută.

Poliţia germană a intervenit vineri seară pentru a dispersa 4.000 de persoane care participau la o petrecere într-un parc din Hamburg, după mai multe tentative de a impune respectarea regulilor anti-coronavirus. În timpul operaţiunii, unii dintre participanţi au aruncat sticle înspre forţele de ordine, doi poliţişti fiind uşor răniţi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img