joi, 25 aprilie, 2024

Baietel de trei ani, strivit cu scaunul din dreapta soferului de iubitul mamei. Femeia ii cerea copilului sa taca din gura si sa fie cuminte

Distribuie:

Publicat:

Alfie Lamb, un baietel de 3 ani din Marea Britanie, a avut parte de un sfarsit groaznic, el murind asfixiat dupa ce a fost strivit de iubitul mamei sale cu scaunul din dreapta soferului, scrie presa britanica.

Tragedia s-a petrecut in februarie 2018, insa procesul in care mama copilului, Adrian Hoare (21 ani), si iubitul acesteia, Stephen Waterson (25 de ani), sunt acuzati de omucidere se desfasoara in aceste zile in Marea Britanie.

Alfie se afla intr-o masina marca Audi impreuna cu mama lui, iubitul acesteia, Stephen Waterson, care statea pe locul din dreapta soferului, si alte doua cunostinte, Marcus Lamb – soferul automobilului si Emilie Williams (19 ani), iubita de la acea vreme a soferului. Toti cinci se intorceau de la cumparaturi.

Potrivit procurorului Duncan Atkinson, Alfie statea pe podeaua masinii, in locul rezervat picioarelor, in partea dreapta a automobilului, in timp ce mama lui si tanara de 19 ani se aflau pe bancheta din spate. La volan era Marcus Lamb, in timp ce iubitul mamei copilului statea in dreapta acestuia.

Emilie Williams a povestit, in timpul audierilor, ca Alfie facea galagie si se plangea ca nu are loc, dupa ce Stephen Waterson si-a mutat scaunul mai in spate pentru a sta cat mai confortabil.

"Alfie lovea scaunul din fata si ii cerea barbatului sa mute scaunul, insa Stephen a refuzat", a declarat Emilie Williams.

Aceasta a povestit chiar ca mama baietelului i-a cerut acestuia sa taca si sa nu se mai agite, la un moment dat chiar dandu-i o palma.

Deranjat ca Alfie nu se potoleste, Stephen Waterson si-a impins scaunul in spate intentionat nu o data, ci de doua ori. In ciuda faptului ca baietelul a mai apucat sa spuna doar "Mami" si ca dadea clar semne ca nu poate respira bine, mama acestuia nu a intervenit, crezand ca baietelul glumeste, povesteste martora.

Emilie Williams a declarat ca Adrian Hoare a crezut ca Alfie a adormit.

Toti cei din masina si-au dat seama ca situatia e foarte grava abia atunci cand au ajuns la resedinta familiei. Chemati de urgenta, medicii l-au gasit pe copil in stop cardio-respirator si, desi a fost transportat la spital, nu a mai putut fi salvat.

Minciuni spuse pentru a-si acoperi fapta

Speriati de ceea ce au facut, mama copilului si iubitul acesteia au incercat sa-si ascunda faptele.

Adrian Hoare a declarat la politie ca Alfie a ramas inconstient dupa ce a adormit in timp ce se afla intr-un taxi.

Procurorul Atkinson a precizat ca acela a fost doar "inceputul unui lung sir de minciuni, pe care ea, dar si ceilalti, le-au spus".

Politia a descoperit ulterior imagini surprinse de camere de supraveghere cu cei patru adulti in masina Audi.

In plus, mama si iubitul acesteia au inceput sa-i ameninte pe cei doi tineri din masina, pentru a nu spune nimic care sa-i incrimineze.

In final, Emilie Williams a acceptat acuzatia ca a mintit in timpul anchetei, iar acum este martora impotriva celor doi.

Procesul ar putea dura in jur de o luna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img