joi, 25 aprilie, 2024

Barbat beat prins la volan la Negresti : acesta nu avea permis si nici ITP

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reținut un bărbat, în vârstă de 53 de ani, care a fost depistat conducând un autoturism deși nu are permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

   În data de 4 mai, ora 17:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurarlă Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC115 din satul Dumeștii Vechi, comuna Dumești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Satu Mare, condus de către un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul pe care îl conducea avea inspecția tehnică periodică și asigurarea RCA expirate.       

             Miercuri, 5 mai a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, ulterior acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii negreșteni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img