vineri, 29 martie, 2024

Barbat de 50 de ani, prins pe o strada din municipiul Vaslui cu o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vaslui,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 8 septembrie, ora 16:40, polițiștii Biroului Rutier Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Petre Brânzei din municipiul Vaslui, au oprit pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul depistat conducând autoturismul are dreptul de a conduce vehicule anulat. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.  

          În aceeași zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

                          

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img