sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Barbat din Galati, alcoolemie uriasa! Pana si medicii au fost socati

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Galati au ajuns la spital in stare grava, dupa ce a suferit o lovitura puternica la cap. Numai ca, in urma analizelor la care a fost supus, medicii au fost de-a dreptul socati. Asta pentru ca barbatul avea o alcoolemie in sange de 6,3 la mie, informeaza Libertatea. 

“Este vorba despre un pacient de 40 de ani, din localitatea Varlezi, care prezenta un traumatism carnio-cerebral. S-a intamplat in cursul noptii trecute. El a intrat in stop cardiac, a fost resucitat si ventilat mecanic si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, stabilindu-se ca avea o alcoolemie in sange de 6,3 la mie. Pana acum, in judet, din exeperienta mea, nu am mai inregistrat un astfel de caz cu valori atat de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu”, a declarat Mihai Polinschi, seful Serviciului Judetean de Ambulanta Galati. 

Astfel, se pare ca barbatul s-a ales cu traumatismul de la cap dupa ce a baut alcool toata ziua, iar la un moment dat a cazut si s-a lovit puternic. 

O valoare mai mare a alcoolemiei in sange, de peste 7 la mie, s-a inregistrat in urma cu cativa ani la o femeie din judetul Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img