joi, 28 martie, 2024

Barbat din Muntenii de Sus, arestat pentru talharie calificata

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au retinut un barbat din localitatea Muntenii de Sus, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunilor de talharie calificata, tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si amenintare.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Vaslui au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 21 de ani, din Muntenii de Sus, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunilor de talharie calificata, tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si amenintare.

In seara de 26 februarie a.c., politistii vasluieni au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca, in zona strazii Republicii, din municipiul Vaslui, un barbat tulbura ordinea si linistea publica si forta intrarea intr-un local public inchis.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat barbatul si au stabilit ca acesta, pe fondul consumului de alcool, a sustras de pe un raft al localui, prin folosirea de amenintari, o sticla de bauturi alcoolice, pe care ulterior, a consumat-o cu persoanele care il insoteau. De asemenea, acesta a distrus mai multe bunuri din local, proferand, de asemenea, mai multe amenintari cu violenta la adresa celor doua angajate ale localului.

Fata de barbat, in data de 28 februarie a.c., politistii au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore iar ulterior, Judecatoria Vaslui a dispus arestarea sa preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img