sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Barbat disparut de la domiciliu, descoperit de un politist aflat in timpul liber din cadrul IPJ Vrancea

Distribuie:

Publicat:

În cursul zilei de ieri, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Corbiţa, care se afla în timpul liber, a găsit un bărbat de 81 de ani, din comuna Homocea, dispărut de la domiciliu în noaptea de 19/20 iulie a.c..

Ieri dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 51 de ani, din Bacău, cu privire la faptul că, în noaptea de 19/20 iulie a.c., tatăl său, în vârstă de 81 ani, din comuna Homocea, cunoscut cu afecţiuni medicale, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

La nivelul Poliţiei Municipiului Adjud şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud s-a constituit un colectiv de lucru care a demarat activităţile specifice în vederea găsirii persoanei în cauză.

Pe parcursul activităţilor de căutare, un alt caz de dispariţie a fost semnalat, respectiv un minor de 11 ani din comuna Tănăsoaia astfel încât echipele de căutare urmau să se împartă. Sprijinul a venit însă din partea lui Valentin, colegul nostru de circa 2 ani, care se afla în timpul liber.

Valentin se deplasa către municipiul Adjud împreună cu un prieten iar la un moment dat, a observat în trafic, în apropierea Drumului Naţional 11 A, un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă şi era foarte dezorientat. A oprit imediat şi, cu tact, s-a apropiat de el şi uşor, l-a îndepărtat de pe carosabil. Imediat şi-a amintit că în luna ianuarie a acestui an, găsise acelaşi bărbat în jurul orei 03.00, în timp ce se deplasa, după cum a afirmat atunci, către satul Bereşti, judeţul Bacău, la casa părintească.

Cu siguranţă, fără voia lui, bărbatul nu l-a recunoscut pe colegul nostru însă, după ce a urcat în maşina colegului, mulţumirea a fost cuprinsă în câteva cuvinte: "Să trăieşti, tată, că nu m-ai lăsat pe jos, că tare-i cald şi greu!".

Domnul Gheorghe se afla ieri la aproximativ 5 km de casă şi a fost condus la sediul Poliţiei din Adjud iar la scurt timp, colegii care au revenit din teren, după ce au găsit minorul de 11 ani, l-au condus la domiciliu şi l-au încredinţat familiei.

Te felicităm, Valentin, pe tine şi întreaga echipă şi ne dorim ca fiecare căutare să se finalizeze astfel, aşa încât fiecare persoană dispărută/plecată voluntar, să ajungă, cu bine, acasă.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img