marți, 23 aprilie, 2024

Barbat prins sub un autoturism la Bunesti : mobilizarea exemplara a cetatenilor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un tanar care cel mai probabil a parcat autoturismul, a uitat să tragă frâna de mână, iar maşina, un Volkswagen, a luat-o la vale, trecând şi peste ghinionistul baiat, care s-a pus în spatele autovehicului în încercarea de a-l opri.

La Bunești in dupa-amiaza zilei de marti, 4 mai, un bărbat de 18 ani a fost prins sub un autoturism. A fost scos de cetățeni. Se pare ca acesta s-a pus in spatele autotursimul

A fost trimisa o ambulanță B2 cu asistent medical din Huși (era deja in sat la o altă solicitare) care au reușit să resusciteze victima ( inițial era in stop cardiac). Victima se afla în stare de inconștiență, dar prezenta semne vitale . Victima a fost preluata de echipajul ambulantei din cadrul SAJ Vaslui, urmând ca ulterior, aceasta să fie transferată pe ambulanța SMURD tip C1 (echipaj de terapie intensivă mobilă), care îl va transporta la o unitate medicală de specialitate. Unitatea TIM a ajuns in zona in timp record si s-a intalnit pentru transfer cu ambulanta chiar in zona localitatii Bobesti . La fata locului a fost directionata si o autospeciala din cadrul Sectiei de Pompieri Husi cu un echipaj specializat si modul de descarcerare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img