vineri, 29 martie, 2024

Barbat retinut de catre politistii din Barlad

Distribuie:

Publicat:

 Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 65 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii umătoarelor infracțiuni: “distrugere” și „amenințare”.

       Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 65 de ani, din Bârlad, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

        Din cercetările efectuate, poliţiştii bârlădeni au stabilit că, în perioada 20 mai 2021 – 5 iunie 2021, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi distrus, în mod repetat, acoperișul unui agent economic amplasat în Bârlad, str. General Vasile Milea. Totodată, bărbatul ar fi amenințat că va incendia acoperișul agentului economic.

        În data de 16  iunie 2021, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

        Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img