vineri, 19 aprilie, 2024

Barbatul care a atacat un politist intr-un club din Iasi, trimis in judecata. Detalii din rechizitoriul procurorilor

Distribuie:

Publicat:

Prin rechizitoriul din data de 20 februarie 2018 Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a inculpatului Holban Constantin Radu (fost Talaba) pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor.

"In dimineata zilei de 28 ianuarie 2018, in jurul orei 4.30, inculpatul Holban Constantin Radu s-a deplasat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon”, unde victima Dumitras Dorel Iulian se prezentase pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale ca urmare a unei vatamari anterioare, suferite intr-un club din municipiul Iasi, si, in intervalul orar 4.40 – 4.50, pe strada Nicolae Balcescu, in apropierea barierei de la intrarea in spital, i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect taietor-intepator persoanei vatamate Dumitras Dorel Iulian, in zona temporala stanga, victima suferind un politraumatism cranio-facial obiectivat prin echimoze, plagi, tumefactie, hemoragie subconjunctivala, hemotimpan, fractura temporala stanga cu pneumoencefalie, traumatism toracic obiectivat prin excoriatie si un traumatism al membrului superior stang obiectivat prin plaga injunghiata.

Prin acelasi rechizitoriu s-a dispus disjungerea si declinarea cauzei la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu privire la incidentele petrecute in aceeasi noapte intr-un club din municipiul Iasi, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, prevazuta de art. 193 alin. 2 Cod penal", a precizat Pecincu Alexandru Cristian, prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Dosarul urmeaza sa parcurga procedura de camera preliminara la Tribunalul Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img