vineri, 29 martie, 2024

Barbatul care lovea fara mila un cal pe malul raului Prutet, legitimat de politistii de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu efectueaza cercetari in privinta unui vrancean care a fost observat lovind fara mila un cal.

In data de 29 iunie, in jurul orei 15.30, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere si control in zona de competenta, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu,  a observat, in balta Prutet de pe raza localitatii Bogdanesti, comuna Falciu, o persoana de sex masculin ce lovea fara mila un cal, obligandu-l prin lovituri repetate si violente cu pumnii si cu capastrul, sa intre in apa si scufundandu-l de mai multe ori cu capul in apa.

S-a procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care s-a stabilit ca barbatul este cetatean roman,  in varsta de 30 de ani, din judetul Vrancea.

"In momentul in care colegii nostri i-au atras atentia ca ranirea sau schingiuirea animalelor este o fapta sanctionata de codul penal, barbatul a precizat pe un ton iritat si agresiv ca este proprietarul calului si ca se comporta cu el asa cum doreste, in tot acest timp continuand sa-l agreseze. " declara Irina Mirica – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de ranirea sau schingiuirea animalelor, dosarul urmand a fi predat, cu declinare de competenta, autoritatii legale competente in solutionare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img