joi, 18 aprilie, 2024

Barbatul care si-a incediat nevasta s-a filmat live pe Facebook imediat dupa crima: “Ba, nici nu va trece prin cap ce-am facut!

Distribuie:

Publicat:

Doru Stoianof, tanarul din Arges care si-a ucis sotia intr-un mod infiorator, a intrat in direct, pe Facebook, imediat dupa crima.

Barbatul si-a ars sotia cu arzatorul pentru parlit porcii, apoi i-a taiat beregata.

Imediat dupa crima, si-a luat copilul in masina si a pornit spre o destinatie necunoscuta, laudandu-se in direct cu fapta comisa.

"Sa-l iubesti pe tati mult de tot, da? Si tati te-a iubit. Si sa ai grija de tine", ii spune ucigasul copilasului, care habar nu are ce s-a intamplat.

"Ba, nici nu va trece prin cap ce-am facut!", isi incepe Doru Stoianof marturisirea infioratoarei crime.

"Nu e de Live, e vorba sa ascultati. Oricum, am dat de belea mare, manca-v-as. Cand esti gelos si sa uibesti, ba! Adica sa iubesti mai mult decat trebuie. Ce-am facut acuma n-o sa regret toata viata mea. Cand iubesti pe cineva prea mult nu e bine. O iei razna, io unul asa am facut. Am luat-o razna ca am iubit prea mult si n-am suportat. Pe muierea mea, pe Lavinia. Da vorba aia, toate are limita. S-a terminat urat de tot. M-am rugat de ea, hai Lavinia sa ne impacam. Ba, n-a vrut. De ce n-a vrut, nu stiu. Cine a imbarligat-o, cine a stat pe capul ei o sa-si dea seama dupa aia si o sa se gandeasca", spune criminalul.

Pentru ca nu il mai urmarea nimeni, ucigasul intreaba daca se mai uita si la el cineva.

"Bai, se uita si la mine cineva? Bai fratilor care sunteti si care auziti. Am facut o crima. Din dragoste", spune tanarul, care-si poarta pe umar copilul pe care l-a lasat orfan mama din gelozie, din dragoste, cum chiar ucigasul spune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img