vineri, 29 martie, 2024

Barlad : Barbat retinut pentru furt calificat

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad, pentru săvârșirea  infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la data de 5 ianuarie a.c., la ora 2:20, bărbatul bănuit ar fi pătruns prin efracție (ar fi forțat ușa de acces) în sediul unei unități farmaceutice de tip drogherie, situată pe strada Colonel Simionescu Sava, din mun. Bârlad și a sustras suma de 90 de lei.                 

Polițiștii l-au identificat în cursul aceleiași zile pe prezumtivul autor și în urma probatoriului administrat, l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img