sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Barlad : Barbatul care si-a batut toata familia scapa de puscarie

Distribuie:

Publicat:

Ionel Dulan, barladeanul care si-a batut copiii, soacra si nevasta, cu care se afla in divort si pe care a incercat sa o si violeze, scapa de puscarie.

Barbatul, care nu a fost de acord cu divortul inca de la inceput, a patruns in incaperea acesteia si i-a cerut sa intretina relatii sexuale cu el, iar cand ea l-a refuzat, a incercat sa o violeze. Copiii, speriati, i-au cerut ajutor bunicii materne care insa a fost lovita si evacuata cu forta de individ.

Satula de acest individ, femeia a cerut Judecatoriei Barlad un ordin de protectie impotriva sa, ordin aprobat, de altfel, care prevedea ca barbatul nu are voie sa se apropie de sotie si copii, si nici de locuinta lor.

Ionel Dulan nu a tinut cont de ordinul de protectie si a mai intrat inca o data in locuinta femeii, in speranta ca se vor impaca. Sotia si una din fete au scapat cu fuga din casa insa, chiar si asa, au fost ajunse din urma de individ si lovite cu o scandura rupta din gard.

Alertati de strigatele femeilor, vecinii au iesit in strada si l-au fugarit pe agresor.

Din nou acestea au depus plangere impotriva lui Ionel Dulan, pe numele barbatului planand acuzatia de tentativa de viol si patru infractiuni de loviri si alte violente.

Gasit vinovat de tot ce a fost acuzat, barbatul a primit  din partea magistratilor barladeni o condamnare de 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare si o amenda penala de 8.550 de lei.

In urma unui apel, dosarul a ajuns la Curtea de Apel Iasi care a pastrat condamnarea initiala la inchisoare, plus efectuarea a 60 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii, insa i-a micsorat amenda penala pana la 7.900 de lei.

Retragerea plangerilor initiale facute de cele doua femei agresate i-au redus barbatului condamnarea, si le-au obligat pe acestea sa achite catre instanta suma de cate 500 de lei, drept cheltuieli de judecata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img