joi, 25 aprilie, 2024

BARLAD:Batrana lovita de un autoturism

Distribuie:

Publicat:

Astazi, pe raza municipiului Barlad, a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei femei in varsta de 70 ani, din acceasi localitate.
   
In dimineata zilei de vineri,1 aprilie,politistii barladeni am fost sesizati prin serviciul de urgenta 112 despre producerea unui accident de circulatie pe raza municipiului Barlad soldat cu victime omenesti.

 C. Ionel, de 51 ani, a condus autoturismul pe strada Emil Racovita din municipiul Barlad, iar la efectuarea manevrei de mers inapoi a lovit o femeie, de 70 ani, din municipiul Barlad, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nemarcat. Victima a fost transportata la Spitalul municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Barlad unde a fost diagnosticata cu „fractura humerus drept si contuzie toracica”.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcoolotest rezultatul fiind negativ.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

    Politia Rutiera atrage atentia tuturor participantilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducator auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectarii regulilor de circulatie si adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.
    Politistii recomanda pietonilor:
    Traversarea drumurilor publice sa se faca numai prin locurile special amenajate si semnalizate prin indicatoare sau marcaje si numai pe culoarea verde a semaforului, iar in lipsa acestora pe la coltul strazilor si numai dupa ce s-au asigurat temeinic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img