vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: Cannabis descoperit in prajiturele si ciocolata-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Vaslui si procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 488 g rezina de cannabis de la persoane banuite de trafic de droguri de risc si introducere in tara de droguri de risc.

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui si procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui au desfasurat o actiune pe raza municipiului Barlad pentru combaterea traficului ilicit de droguri.

In ziua de 24 februarie, s-a reusit prinderea in flagrant, pe raza municipiului Barlad, a trei barbati, in varsta de 24, 26 si respectiv 31 de ani, din municipiul Barlad, in momentul in care au intrat in posesia unui colet expediat din Italia in care au fost gasite 488,60 g rezina de cannabis.

Pentru probarea activitatii infractionale a celor trei, politistii au efectuat 5 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Barlad. In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate 3 laptop-uri si 4 telefoane mobile. De asemenea, a fost indisponibilizat autoturismul folosit in vederea ridicarii coletului in ziua de 24 februarie a.c..

Au fost puse in executare 6 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Politiei municipiului Barlad, pentru audieri si dispunerea masurilor legale.

La aceste activitati au participat si politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, luptatori de la actiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, precum si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandami Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img