vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: „ CAPUL LUI RADOI IL VREM!”

Distribuie:

Publicat:

Ca un elev scos la tabla asa arata directorul Politiei Locale Barlad, Vasile Radoi. Pe post de profesori au fost consilierii locali Liviu Luca si  Iulian Bica care au incercat, intr-un mod total lipsit de profesionalism, sa-L traga de „ urechi” pe acesta.  
Cuvantul de inceput l-a avut Luca, care pe un ton ridicat i-a adresat sefului politiei locale patru intrebari, la care a dorit sa primeasca raspunsuri scurte si la obiect. „ Ati participat conform atributiilor la vreo sedintã cu cetãtenii, impreunã cu cel cãruia vã subordonati, respectiv domnul primar Boros?”. „ Invinuitul”  a raspuns : “De cand este domnul primar in functie nu am participat, pentru ca nu am fost invitat la nicio sedinta 
„ Participati la sedintele operative ale primarului in fiecare zi de luni?”. “Niciodata, pentru ca nu am fost invitat niciodata”, a spus Radoi.
 A treia intrebare: “Ati vazut vreodata organigrama pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Barlad? Stiati cã sunteti direct subordonat primarului?”, a intrebat Liviu Luca, la care Radoi a spus ca: “Da, conform legii stiu”. 
A patra intrebare s-a referit la un articol apãrut in presa locala, unde acesta isi spunea parerea in legatura cu comisia trimisã de Boros la Politia Locala, din care au fãcut parte Liviu Luca si Iulian Bica( cei doi consilieri care au gasit de cuviinta sa se dea in spectacol).
Distinsii consilieri liberali nu l-au intrebat despre lipsa amenzilor, aspect punctat de primarul Barladului, despre sanctiunile aplicate de Radoi si contestate, respectiv castigate in instanta de subordonatii lor. Pe acestia ii interesau strict daca Radoi isi asuma cele declarate si daca isi da demisia. Trebuie amintit ca pana la aceasta data , concluziile comisiei care au verificat activitatea sefului de la Locala nu au fost prezentate.                        
Asteptam cu interes sa vedem daca cei doi consilieri, alesi nu numiti, ii vor cere socoteala si fostului manager al spitalului (n.r. si acolo la initiativa primarului s-a format o comisie ce verifica activitatea Angelei Chirila) , vor solicita in mod public afisarea declaratiilor de avere a celor care conduc Reiser SA si CUP SA, societati care se afla in subordinea Consiliului Local. Iar atitudinea afisata de cei doi am fi dorit sa o vedem si cand au pierdut postul de viceprimar al Barladului datorita votului consilierului PNL, Cezar Toporas. Dar atunci a fost o liniste deplina, probabil ca erau preocupati de lipsa activitatii lui Radoi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img