miercuri, 24 aprilie, 2024

BARLAD: CAT COSTA „ DULAPII”? . 5000 DE LEI PLUS TVA

Distribuie:

Publicat:

Vineri, 12 mai, consilierii locali barladeni au fost convocati la o sedinta extraordinara pentru a vota lucruri de o „ importanta vitala”. Printre proiectele supuse votului a fost si acela prin care stadionul municipal Fepa sa poata fi scos la inchiriere , aici putand sa se desfasoare diferite evenimente culturale.  
                                      
Reprezentanta serviciului „Administrare Piete Agroalimentare, Piete Volante, Talcioc, Targuri si Oboare”, Daniela Tilici a propus pretul de 5000 fara TVA .

  Curios din fire, consilierul PSD Sorin Raducanu a solicitat sa i se ofere o explicatie in legatura cu suma propusa si cu cine s-a sfatuit aceasta de a ajuns la suma aceasta.   

 „ Eu am calculat dupa ce am vazut care sunt tarifele percepute la astfel de evenimente de teatru si Casa de Cultura. La noi nu se organizeaza acest tip de manifestari. E o suma fixa , nu in functie de cati spectatori vin, iar nivelul orasului este asa cum este” a declarat aceasta.    

Raducanu nu a fost multumit de raspunsul ei si a continuat : „ ati intrebat in alte orase care este tariful?” . Raspunsul a venit sec „ nu”.  
 
In apararea lui Tilici a intervenit directorul executiv al Primariei Barlad , Liviu Angheluta, care a avut o explicatie „ profesionista”, demna de un specialist .

 „ Pentru a reamenaja stadionul avem nevoie de 10.000 de lei( sa ducem scaunele in partea laterala si sa punem doi dulapi. Daca inchiriem stadionul cu banii acestia dupa doua evenimente ne scoatem costurile cu reamenajarea” a declarat acesta. La auzul acestei expuneri social democratul a izbucnit : „ asta este formula de calcul? Daca spune-ti dumneavoastra asa ceva ne facem de ras. Nu ati venit cu niciun argument. Eu ma abtin sa votez” a incheiat Raducanu.      

In ciuda opozitiei sale, desi avea dreptate, consilierii locali au votat proiectul. Asadar cei doi dulapi care vor schimba fata stadionului vor fi achizitionati, nimeni nu a facut un plan de afaceri cum si in ce fel investitia este sau nu rentabila ci s-au limitat doar la faptul ca „ au o solicitare pentru 5 Iunie. Maestrul Nicolae Botgros intentioneaza sa organizeze acolo un concert”.      

Dupa desfasurarea evenimentului „ dulapii sa fie cu noi”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img