vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: DOUA BUNICI TALHARITE IN PLINA ZI

Distribuie:

Publicat:

Politistii  din cadrul Politiei Barlad au retinut un tanar, de 17 ani, din municipiu banuit de comiterea infractiunilor de talharie, victime fiind doua  femei.Faptele au fost comise in cursul acestei luni, asupra celor doua ce au varste de 67, respectiv 70 de ani, ambele domiciliate in „ orasul rulmentilor”.

Adolescentul prin intrebuintarea de violente a sustras de la cele doua bunici gentile in care aveau sume de 150, respectiv 230 de lei si bunuri personale.

Marti,tanarul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, respectiv Judecatoria Barlad cu propunerea de dispunere a unei masuri privative.

Plecand de la acest caz, politistii adreseaza cateva recomandari pentru a preveni acest gen de fapte.

Astfel, in situatia in care sunteti agresati, strigati dupa ajutor, ripostati in masura in care constientizati ca nu  va puneti viata in pericol, adoptati o atitudine hotarata astfel incat sa descurajati agresorul, incercati sa retineti cat mai multe detalii despre agresor/agresori, anume : varsta, imbracamintea, statura, conformatie fizica, semne particulare, apoi anuntati imediat organele de politie.

In cazul in care sunteti victima acestui tip de agresiune apelati cu toata increderea la oamenii legii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img