sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Barlad: „ LUMINA DIN CUVINTE”

Distribuie:

Publicat:

 Sambata, 27 mai, sala de lectura a Bibliotecii  Municipale  „Stroe S. Belloescu” a avut loc  lansarea cartii „Lumina din cuvinte”, scrisa de doamna Dorina Stoica.      
   
Iubitorii de cultura au spus prezent intr-un numar impresionant. Oaspetii au dorit sa-i fie alaturi autoarei la acest eveniment important.              

  „ „ Cu plecaciune aduc multumire colectivului Bibliotecii Stroe S, Belloescu pentru organizare, invitatilor  pentru frumoasa prezentare a cartii, atat de frumoasa incant cartile pe care le-am avut disponibile au fost insuficiente pentru acei care au dorit sa cumpere. Va multumesc celor care ati venit( unii de departe), ca sa fiti alaturi de mine si va imbatisez pe toti, si pe fiecare in parte. Din vanzarea cartilor s-a strans suma de 400 lei,  bani pe care ii voi depune in contul Asociatiei „ Nascuta Inger”. Aceasta a initiat o actiune de strangre de fonduri pentru a face o bucurie copiilor din familii nevoiase din Barlad pe 1 iunie, cu ocazia Zilei copilului, peste cateva zile” a declarat scriitoarea Dorina Stoica.   

Au luat cuvantul: prof. Simion Bogdanescu, Cornel Galben Simion (membri USR Bacau), prof. Mitrita Galben, prof. Gheorghe Clapa, doamna Corina Dimitriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img