vineri, 26 aprilie, 2024

BARLAD: PRIMUL PAS A FOST FACUT. VOR AVEA TEREN PENTRU SALA DE SPORT

Distribuie:

Publicat:

Elevii si profesorii Scolii Generale Nr-2 din Barlad au motive de bucurie. In ultima sedinta de consiliu, consilierii au votat proiectul de hotarare prin care cateva terenuri si cladiri  vor fi date in administrarea institutiei scolare.                

Este vorba despre un teren cu o suprafata de 625 de mp, un altul de 103 mp, unul de 404 mp, un depozit de carbune de 404 mp, un alt teren de 2.253 de mp si un alt depozit de carbune de 810 mp.

„Am analizat documentele anexate in sustinerea cererii si am constatat urmatoarele: suprafetele solicitate corespund celor inscrise in documentatie si unitatea scolara functioneaza cu un numar de 550 de elevi care nu au unde sa-si desfasoare orele de educatie fizica si sport, fapt care justifica necesitatea transferului administrarii activelor catre Scoala Gimnaziala «Vasile Parvan» Barlad”, se arata in expunerea de motive semnata de primarul Boros.  

Asadar , primul pas a fost facut, acum urmeaza ca functionarii sa intocmeasca un proiect, eligibil, pentru finantarea acestei investitii. Banii nu vor veni de la bugetul local, este o suma prea mare pentru a putea fi acoperita de acolo, ci de la minister.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img