vineri, 19 aprilie, 2024

Barlad : Rețeaua de alimentare cu gaz din Deal II se extinde! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că în ziua de 11 februarie 2019, au demarat lucrările de extindere a rețelei de gaz din Cartierul Deal II. În total, circa 600 de familii vor beneficia de această investiție.

 

Potrivit Proiectului „Extindere conductă gaze naturale presiune redusă pe străzile Henri Coandă, Anghel Saligny, Arhimede, Ciprian Porumbescu, Dosoftei, C. I. Parhon, Aleea Crângului și aleile de legătură 9, 10, 11, 12 și 13 din localitatea Bârlad, jud. Vaslui”, lucrările se vor finaliza cel târziu pe data de 11 decembrie 2020. Valoarea investiției, care presupune extinderea rețelei actuale pe o distanță de circa 8 kilometri, este de aproximativ 870.000 lei .

„De mai bine de 15 ani, o parte din Cartierul Deal II așteaptă să fie racordat la rețeaua de gaze naturale a orașului. Au mai fost două încercări până acum, dar fără succes, din cauza unor detalii tehnice de execuție. Din fericire, de ieri, 11 februarie 2019, au început lucrările iar finalizarea proiectului este un câștig real pentru mai bine de 600 de familii din acel cartier. Sperăm ca până la finele anului 2020, așa cum este prevăzut în contract, lucrările să meargă bine și să nu întâmpinăm alte dificultăți. Vrem, totuși, să facem un apel la beneficiarii acestui proiect să înceapă de pe acum demersurile de racordare la rețea, în vederea obținerii avizelor necesare”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img